Årskrönika, juli till september 2011

Här kommer juli-september 2011!

Juli:

Vi började juli med ett besök på Tittut-kliniken där vi fick se lillgrodan i 3D, fick också lite filmsnuttar på honom där han skvalpade runt. Nu fick vi veta med 100%-ig säkerhet att det var en kille så Andreas kunde pusta ut!

Direkt efter ultraljudet åkte vi hem igen och förberedde oss för bröllop! Johan och Amanda gifte sig i Mariefreds kyrka och hade efterföljande fest i Åker. Även denna dag var det strålande sol och fantastiskt väder. Andreas syster Jossan och hennes Tomas var med också.

Andreas blev tidigt tilldelad skylten ”Bröllopsfull” – en titel som han sen jobbade hårt för  både leva upp till och att få behålla för all evig framtid. Jag tror han lyckades…. 😉

Nu hade jag semester och vi tillbringade största delen av semestern hemma och tog det lugnt. Vi badade, solade och fikade nere vid vår brygga så fort vädret tillät det!

Andreas hade en vecka ledigt och då åkte vi upp till Foppaland igen och blev omhändertagna av släkten….

Vi åkte på en fantastisk liten båtutflykt till kurriduttön där vi faktiskt fick sällskap av en av bröderna Sedin, ingen aning om vilken! Vi blev alla lite star-struck och beundrade familjen Sedin i smyg och på lagom avstånd! Väluppfostrade stalkers var vi…

Det var även dags för skolstart! Förskoleklass för Elvira och andra klass för Elliot!
Elvira ser inte helt nöjd ut här…

Jag fyllde visst år också i mitten av september! Grattis till mig….

I september återvände vi till Lill-Sanda för en kräftskiva, nyktert förstås! Gott och mysigt var det, lite kallt i ladan bara. Blev ju ingen nubbe att värma sig med för min del heller….

Tjock som en boll var jag och slutade jobba i slutet av september. Beräknat datum var ju den 10 oktober… Nu bidde det ju inte riktigt så! Den lilla huliganen lät oss vänta, vänta och vänta lite till!

Sista delen av året följer inom kort!