Festligheterna fortsätter…

Långfredagen var en enda lång mat- och godisorgie som innefattade allt från köttbullar, prinskorv, skagenröra, ägghalvor och en gudomlig sillröra! Mmmmm, väldigt LCHF – om man nu bortser från allt godis 😉

Storbarnen blev hämtade av sin pappa framåt eftermiddagen och den tystnaden som uppstår när de åkt är så påtaglig att man nästan kan ta på den. Både trist och lite skönt… När lugnet lagt sig så slocknade lillgrodan, Andy hamnade framför hockeyn på övervåningen och jag la mig på soffan här nere framför Let´s Dance. Egentligen vet jag inte varför jag envisas med att titta på det för jag gör ända ALLTID annat samtidigt. Igår plockade jag fram Mr Grey och plöjde ett par avsnitt. Lite halvdan i början men det kanske bättrar på sig…?!

Idag på självaste påskafton så är det dags för en tripp till Örebro. Milo väckte oss i vanlig ordning redan strax innan kl 06 så vi är snart startklara och redo att åka. Vi ska gå lite i affärer och hälsa på Jossan. Kl fyra är det match i Behrn Arena. Thomas spelar och vi ska dit och titta på matchen som antagligen, oavsett resultat, blir en enda lång hyllning till Örebro som nu är klara för Elitserien. Sist jag var i Örebro med Milo för att kolla hockey så skrek han som ett litet brandalarm, hoppas det går bättre idag! Då var han ju en liten plutt, nu är han ju stor kille! 🙂

Så nu på med kläder. Sen roadtrip till Örebro.

Ett par bilder från gårdagen…

20130330-081933.jpg

20130330-081946.jpg

20130330-082003.jpg