Det går bra nu….

….eller inte! Jag har en heffaklump i magen, viktskattad till ca 5,1 kg idag (!)… Det är helt enormt, mina andra två har legat strax under 3900 gram vid födseln. Nu har vi fått ny tid på måndag för koll och ev snitt!!

Min kropp är tydligen helt ovillig att föda denna lilla heffaklump (som om jag kan klandra den…) och om det är lika ogynnsamma förhållanden på måndag så får jag en tid för snitt. Snittet kan bli på måndag ELLER tisdag ELLER onsdag beroende på hur mkt det är att göra… Känns jobbigt att inte veta säkert, att ev bli hemskickad på måndag känns inte kul alls!

OM det däremot sätter igång naturligt innan dess så ”försöker” man få till en normal förlossning men med lite extra tillsyn. Känns tryggt, jag är en försökskanin… Enda anledningen till att snitt inte bokas direkt är att jag har barn sen tidigare, hade jag varit förstföderska hade det inte ens varit ett alternativ att föda naturligt!

Skit, skit, skit, nu vet jag inte ens om jag vill/vågar föda naturligt…… Innan måndag kan bebis dessutom hinna lägga på sig lite till så den kommer säkert väga närmare 5300 g då.

Känner för att dra en filt över huvudet och sen bli väckt när bebis är ute!

Om man nu ska se ngt positivt med dagens besök så såg allt annat bra ut, värden, tryck, kurvor osv…

Har packat om BB-väskan också, alla plagg i strl 50 är bara att plocka ur och lägga undan. Dags att ta fram strl 56-62 på en gång….

Åhhhhhhhh, jag tycker synd om mig själv!!!

Ett svar på ”Det går bra nu….”

  1. Det går säkert bra. Om det behövs kan de plocka ut bebisen på några minuter. Men förstår att du är rädd! Styrkekramar till dig!// Sara

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.