Hälsa, Utmaningen

Dags att bli smal!

God Morgon!

Jag har börjat läsa boken jag köpte häromdagen, Katrin Zytomierskas bok ”Dags att bli smal! LCHF på mitt eget sätt”. Jag har bara läst en tredjedel men jag är redan sjukt taggad på att sätta igång. Det blir till att skriva en inköpslista och bunkra upp i skåpen… Man får ju äta så god mat och jag gillade det verkligen sist vi körde.
Det fanns klara veckomatsedlar och inköpslistor med i boken så jag behöver inte tänka så mycket själv – och det är ju alltid skönt! 🙂 Jag lägger till lite pasta/potatis till barnen för de behöver definitivt inte gå ner i vikt, snarare tvärtom.
Ägg, bacon, köttfärs, kött, bearneisesås, ost i olika former, lite nötter och mörk choklad står högt upp på listan. Ska försöka få med Andreas på tåget också, sist gick han ner 18 -19 kg när vi höll på… Han tränar ju hockey 5 dagar i veckan och kan få fuska lite med kolhydrater om han knorrar för mycket men kan Björn Ferry så kan väl vi?!!

Jag hojtar till när det är dags att dra igång på allvar… Jag är ju en ”allt eller inget”-person, allt annat är dömt att misslyckas! Därmed inte sagt att jag inte kommer unna mig något då och då. Delmål. Tex kanske ta en drink när det passar och jag inte ammar eller äta en smörgås som en lyxig lördagsfrulle… Men under kontrollerade former. Jaja, vi får väl se hur det går. Mycket snack och liten verkstad!

Lägger in dagens vikt här också:

Illa men lite mindre illa än förra veckan – så kan man sammanfatta det…