Fredagen den 13:e!

Idag är det fredagen den 13:e, en klassisk otursdag! Än så länge har jag inte märkt av någon otur och jag hoppas det håller i sig de sista timmarna denna dag… Tvärtom så har det varit en ganska trevlig dag faktiskt, sovmorgon följt av lunch på stan med Daymakertjejerna – vi fick skifta torsdag mot fredag eftersom jag var borta igår 🙂 Sen bar det av till Willys för att storhandla, hem , packa upp och sen hämta E1&E2 på skolan.

Viran och jag tog ett bubbelbad medan Andreas lagade mat och Elliot lekte med en granne. Min mamma kom ut med en stor kladdkaka som hon ville att vi skulle ”provsmaka”. Vi fick offra oss och äta lite kaka med vispad grädde till…

Just nu är det hockey på TV, Örebro mot Tingsryd. Det verkar som om Örebro vann. Det är ju bra eftersom Andreassvåger” spelar i Örebro.

När det gäller LCHF så vet ju alla att kladdkaka inte riktigt hör hemma där…. Vi har i alla fall handlat vad vi behöver för att börja så nu smyger jag igång imorgon tänkte jag. För att hålla mig själv på banan så kommer jag nog skriva in här i bloggen ungefär vad jag äter om dagarna. Jag HATAR själv när folk tjatar om bantning när man själv inte håller på så jag ska inte gräva ner mig i matprat i onödan. Men ett inlägg om dagen kan det nog bli. Gillar man inte matprat så får man helt enkelt hoppa över de inläggen.

Nu blir det lite soffhäng i väntan på att sista tvättmaskinen för dagen ska bli klar… Milo lyckades med konststycket att bajsa hela ryggen full… 🙂 Jag tvättar lätt en till två maskiner om dagen, fulla, och det är ändå aldrig tomt i tvättkorgen. Jag fattar inte hur det går till. Helt galet!

Jag vill passa på och tipsa lite om en blogg också: Hitta Hem  Det är min ”gå-ner-i-vikt” kompis Anna som skriver den.