Bilder från bröllopet!

Äntligen kom den där CD:n med bilder från bröllopet som jag väntat på! Det var med skräckblandad förtjusning jag satt i skivan i datorn och började bläddra…. Det var bångstyrigt hår, motsträviga barn, varmt och en hel del dreggel att ta hänsyn till vid blixtfotograferingen! Några bilder var bra, några var OK och ett par Njaaaaaa. Måste dock vara rimligt lättförtjänta pengar, tog 3 minuter och gav 1 900 kr i kassan.

Det som stör mig lite är att dessa bilder på skiva som vi fick kan man tydligen bara printa ut i formatet 10×15 cm, vill man ha större bilder så måste man kontakta fotografen och beställa via henne? Då drar det ju iväg en hel del i kostnad, typ 300% dyrare än att logga in på nätet och göra en egen beställning av förstoringar (vilket förstås var min tanke).  Men vad vet jag? Man kanske gör så? Fotografvänner, är detta standardförfarande vid (bröllops)fotograferingar? Nåja, vi hade ju inga extra händer med oss som kunde fota oss alla tillsammans så det får väl kosta vad det kosta vill! 🙂

Här har ni i alla fall ett par av bilderna:29 Åsa Andersson_0002SV 29 Åsa Andersson_0009SV 29 Åsa Andersson_0020 29 Åsa Andersson_0008