Ibland blir man bönhörd!

Jag efterlyste ju mirakel häromdagen och blev (förhoppningsvis) bönhörd! En god fe levererade prover från Transderma som tydligen ska vara ”Serumens Rolls Royce”… Nu ska jag testa de fyra olika varianterna som finns. Gudarna ska veta att jag behöver all hjälp jag kan få! 🙂

  • Transderma R: Resveratrol & C Vitamin. För Strålande, Fläckfri Hud. Anti-Oxidant Hud Serum för alla Hudtyper. Transderma® R gör huden ljusare och ger jämnare ton och har dessutom anti-inflammatorisk (lugnande) effekt. Passar alla hudtyper; mogen hud, Pigmentförändringar, Rynkor. Vann Elle Beauty Awards 2013 för bästa serum.
  • Transderma M: Hög koncentrerat, Regenererande Fukt-Serum. Understödjer hudens förnyelse. För Torr och Känslig Hud. Passar torr och känslig hy.
  • Transderma C: Vitaminterapi för huden! Ge din hud C vitaminets bevisade regenerativa effekter. Denna exklusiva trippelverkande formulering förbättrar hudens elasticitet och lyster med omedelbar samt långtidsverkande effekt. Passar alla hudtyper, Blandhy, Mogenhy, Normalhy, Pigmentförändringar, Rynkor, Torrhy.
  • Transderma A: Äkta vitaminterapi för huden! Transderma´s Retinol-komplex är ett resultat av trettio års forskning. Vitamin A och E stimulerar cellförnyelsen, skyddar pigmentet och slätar ut linjer med långvarigt resultat. Passar: Alla hudtyper, Blandhy, Mogenhy, Normalhy, Pigmentförändringar, Rynkor, Torrhy

Info från www.skincity.se

20130729-204405.jpg

20130729-204421.jpg

Ett svar på ”Ibland blir man bönhörd!”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.