Botten är nådd – igen!

Jag skrev för en tid sen ett inlägg som hetten ”Botten är nådd” – idag har jag nått en ny botten! En djupare, eländigare och mörkare botten!

Jag slirar in på skolan för att hämta Elvira, glad i hågen, jag hade till och med kammat mig och slängt på lite mascara (var på ICA innan). När jag kom så var de inte riktigt klara utan jag satte mig hos Elvira när de hade slutsamling. En liten unge tittar på mig och säger:

”Vem är du? Är du mormor?”

Tack och godnatt. Just shoot me.

Gick hem och försökte övertyga Andreas om att vi skulle starta ett fondkonto till mig också. Ett renoveringskonto för barnens ”mormor”. Han garvade mest hånfullt och jag tror inte jag får något konto av honom.

Skulle du däremot känna att du vill bidra till att göra världen till ett bättre ställe gm att skicka mig till Face It på regelbunden basis så hör av er. Jag mailar mitt kontonummer till dig direkt!

Vilken fantastisk underbar jä**a dag detta är! 😉

Nu ska jag lägga mig på soffan och tröstäta mörk choklad tills det sprutar ur öronen på mig….

4 svar på ”Botten är nådd – igen!”

  1. Määäään vilket blint eller skevögt litet barn <3 söta alldeles finfina du ser inte en dag ut som en mormor!!!!! Inte ens som en ung sådan,nä unga fräscha mamsen Åsa behöver inte alls oroa sig å skaffa någe´galet renov.konto!!! Ta en titt i spegeln bara så inser du det oxå <3

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.