Dagens matprat…

Dagens mat har varit under all kritik…. Fick bara inte till det idag – jag har varit jättetrött, sjukt barn, handla, hämta på skolan osv. Jag hade hundra små saker som jag ville få gjort innan Andy drog iväg på match. När han väl åkt så är lillgrodan klistrad i famnen tills det är dags att sova…

Nåväl, det vart inte mycket till bra lagad mat men det höll sig rimligt inom ramarna för LCHF i alla fall.

Frukost: äggröra, bacon och kaffe
Lunch: hamburgare med ost och bearneisesås (!) En lite udda kombo men rätt gott! 🙂
Middag: blev en lite märklig eftermiddag där ungarna fick fruktsallad och jag gjorde en liten hallon&blåbärsbomb till mig (tinade hallon och blåbär och vispade grädde till). När  vi fikat klart och jag smaskat i mig detta så var jag (och är fortfarande) proppmätt. Så detta blev min middag. 🙂

Sen har det förstås slunkit ner några nötter och några rutor mörk choklad…

Imorgon tror jag det blir en tripp till Lidl, de har en grymt god korv där med extremt hög kötthalt. Tror till och med den heter typ ”köttkorv” – vilket låter grotestkt äckligt men smakar fantastiskt bra! Ska nog bunkra upp ett blomkålshuvud eller två, blomkålsmos är också jättegott! Koka blomkålen mjuk, mosa den och rör ner en skvätt grädde, ev lite riven ost (parmesan är gott) och kryddor! Mums… Passar perfekt med köttkorven 😉

Vägning på fredag, ska bli spännande och se om det hänt något redan på en vecka….

Det var dagens matprat det!