Fastedag nummer två!

Allt flyter på finfint än så länge. Skippade frukosten, drack citronvatten och kaffe utan mjölk. Det gick förvånansvärt bra faktiskt. Jag är ju annars en riktig frukostmänniska. Mötte upp några vänner på Subway och åt lunch. En rätt mättande om än ack så tråkig sallad blev det. Nu får jag klara mig till kvällen då jag tror det blir en lyxig yoghurtmiddag. Känns helt OK.

Imorgon startar en liten viktklubb här på jobbet, Team Fet är vårt alldeles Vägning varje fredag och sen redovisas det här på jobbet på morgonkvisten. Jag har ju skyltat med min vikt här i bloggen till och från de sista två åren snudd på så jag har inga problem med det men det kan nog vara lite jobbigt för vissa. Det blir en slags piska/morot i alla fall 🙂

Jag har, som vanligt, satt upp ett delmål på vägen mot slutmålet! Vad dessa är får ni veta imorgon när invägningen sker. Jag drog ju igång i måndags med 5:2 och har en startvikt från i måndagsmorse som jag kommer använda som min ”startvikt”. Ska bli lite spännande och se vad denna fasta ger/inte ger. Fortsättning följer.

Nu jobba ända in i kaklet. Sen hemgång.

goal weight