Tack alla inblandade!!

Ni som följer bloggen vet ju att en fru/straffhippa drabbade mig igår. Jag gifte mig i juni, i all enkelhet (läs i smyg) och därför blev det ju ingen möhippa…. Men igår var det alltså dags!

Någon gång innan åtta på morgonen lämnades en mystisk lapp i en stor brun kartong på vägen framför huset. Jag låg i sängen i godan ro när Elvira ropade på mig – ”maaaamma, maaaammma, det står en låda på vägen med ditt namn på”. Lagom förvirrade ramlade jag ur sängen och ut på vägen. I lådan låg en lapp:

20130908-164014.jpg

Ehhh, fyra minuter? Men hallååååååå….? Slet av mig morgonrocken, kastade saker planlöst omkring mig, fiskade fram ett par smutsiga mjukisbrallor från golvet och borstade tänderna i farten. Efter närmare 6 minuter 😉 så fick jag ögonbindel och mössa neddragen över ansiktet. Sen stuvades jag in i bakluckan (!) på en bil. Efter en liten biltur, hundra varv i rondell, lite kullerstensåkande och ett antal gupp så stannade vi. Sen leds jag en liten bit och när mössan äntligen åker av så är jag hemma hos en av tjejerna där jag möts av ett helt gäng vänner och en jättefrukost! Efter frukost blev det paintball i skogarna vid Löt! Svett, blod och tårar… HAHA, rena blodbadet blev det med flera skadade, en hel del blåmärken och omplåstring lite här och var. Alla var som galna och pepprade högt och lågt. En och annan lagmedlem fick ett skott i ryggen. Mig drog de på knallorange reflexväst. Väldigt diskret. En vandrande måltavla helt enkelt. 20130907-154827.jpgpaintball

När vi skjutit klart på varandra var vi alla lagom svettiga och fantastiskt fräscha och allt pangande gör ju en hungrig så då var det dags för lunch i gästhamnen. Lunchen följdes upp med lite kaffe och några cider på en brygga precis vid vattnet. Vädret var verkligen sagolikt. Nästan larvigt varmt, klarblå himmel och strålande sol – helt fantastiskt! Sen var det, äntligen, dags att duscha och fixa till sig lite. Ganska motvilligt kröp jag ner i min svarta partyutstyrsel som jag packade i vild panik på morgonkvisten. En vidare igen för middagen, mer cider och drinkar, besök av husmusen och slutligen Beachen! En helt perfekt dag! Från klockan åtta på morgonen till två på natten var det full fart!

Jag är innerligt tacksam för att jag har såna fantastiska människor i mitt liv!

Ett stort tack till alla er som tog er tid att planera och medverka i min fruhippa igår! Alla ni som offrade tid och pengar utan att få något annat än mitt sällskap som belöning! 🙂 I vanliga fall har man ju åtminstone ett bröllop och fest att se fram emot efter möhippan.

Jag hade en fantastisk dag som jag aldrig glömmer! Bulan i huvudet efter paintballen lär påminna mig de närmaste dagarna och sen får jag leva på minnena!

Nu ser jag fram emot att vara med och organisera en möhippa, kanske redan nästa år? 😉

PS Om någon av er har några kul bilder så maila dem gärna till kaosredan@hotmail.com eller mms:a dem till mig! En del ligger ju redan på FB, ett par här ovan har jag knyckt därifrån!

20130908-171615.jpg

20130908-171623.jpg

20130908-171628.jpg

20130908-171635.jpg

20130908-171647.jpg

Hemmadansgolv! Här börjar vi visst bli lite suddiga… 🙂