Fick hem vilddjuren…

…en dag tidigare än beräknat! Ganska mysigt, saknar dem när de inte är här även om det den här veckan varit skönt med lite ”egentid”. Pappa Björn hade lite att fixa med och eftersom han får tillbaka dem redan på söndag så var det självklart att ställa upp och hämta dem. Vi har läst lite läxor, ätit middag och sen fick de små smutsgrisarna en omgång i badkaret. Nu ligger de och sover som små stockar och jag planar ut i soffan!

Nu har jag tänt alla ljus i hela huset tror jag och väntar på Andy som är på väg hem efter hockeyträning!

Åt lunch med Karin, Jennifer och Marie på Café Trädgårn – har visst blivit ett nytt stammisställe! Det är alltid lika kul att träffa dem, världens bästa jobbarkompisar!
Hann även med ett samtal med ytterligare en BM som bekräftade det jag redan hört två gånger vilket har lugnat mig lite ytterligare…. Summa summarum en rätt bra dag till slut!
Helgen närmar sig med stormsteg, imorgon blir det väl soffhäng framför Idol och på lördag är det bowling-avslutning för Viljans -03:or. Söndagen lär bli lugn och då ska ju även barnen tillbaka till Björn iom att vi ska tillbaka till förlossningen tidig måndag morgon.
Tack för idag, slut för idag!