Viktnojja, träningsvärk och resfeber!

Herregud så min kost har sett ut den här helgen. Just nu så bekräftar jag alla fördomar om 5:2-dieten när det gäller frossa på icke-fastadagar. Hela helgen har varit en enda lång mat- och dryckesorgie. Jag lär väga 75 kg på fredag. Huuuuaaaligen…. Nu är det nya friska tag from imorgon, vi får se hur långt det räcker!

Jag har sinnessjuk träningsvärk i framförallt benen. Gissar att alla mina schyssta moves i skogen, allt ålandes, kastandes, duckandes och springandes har med saken att göra. Det brukar ju kunna bli värre dag 2 så imorgon kommer jag väl inte ens ur sängen!

Nu har jag 4,5 dagar kvar innan vi packar in oss i bilen och drar mot Arlanda och så småningom mot Mallis.Just nu ser vädret där nere ut att pendla mellan 27 grader och strålande sol till regn och moln. Vi får väl hoppas att vi åtminstone slipper hällregn 7 dagar i sträck. Jag och Milo delar resväska och idag köpte vi en ny väska till oss. Modell större än vad vi har hemma och i en färg som sticker ut lite på bagagebandet! 🙂

Nu är det läggdags för den här tanten!

Åh, vill förresten passa på att gratulera två av mina vänner som båda fick barn natten till lördagen. Inom 30 minuter kom det två små nya kommunbor till världen! Medan vi rullade runt i skogen och drack cider på stan så så ägnade de sig åt att föda barn och amma. Livet är allt bra fascinerande! Grattis i alla fall Fialoppan och Ullabulla! Bra jobbat!

20130908-215243.jpg

20130908-215303.jpg
Milo hittade kameran på telefonen…

20130908-215311.jpg