Det går inte så bra….

Ooops, vad hände där? Försökte lägga upp ett inlägg med bilder från semestern men det ville visst inte fungera. Får försöka lite senare eller imorgon, jag hoppas det löser sig av sig självt…orkar inte försöka felsöka. 🙂 Förutom att jag tydligen lyckats pajja wordpress så ballade tvättmaskinen ut här på kvällskvisten. Bosse Bildoktor var här och skulle hämta en bil, han fick samtidigt laga lite tvättmaskin. Några mynt trillade ut och det var nog de som var roten till det onda.

Förutom data- och tvättmaskinshaveri så har jag egentligen bara hunnit med matlagning och en tripp tur och retur till Elliots innebandyträning. That´s it och nu är det läggdags. Jag får lite ångest när det gäller den där jäkla träningstävlingen på jobbet också. Folk tränar, på riktigt 2-3 ggr per dag. Före jobbet, på lunchen och efter jobbet. Jo tjena, jag har tre ungar och ett hem att försöka ta hand om. Jag är glad om jag hinner gå och kissa under dagen. Vi bor ju dessutom i skogen så jag törs inte gå några sena powerwalks här ute…. Nu har jag ju sett både grävling (förvisso död men ändå) och en stor älg precis utanför knuten så jag vågar definitivt inte gå ut i mörkret. Bara att inse att jag prenumererar på bottenplaceringen i den här tävlingen. 🙁 Imorgon är det fastadag igen, då kanske jag kan träna på lunchen….att äta ett salladsblad och gnaga på en gurka tar ju inte så lång tid.

Nu borsta tänderna. Sen sova.

En bild eller två hade ju suttit fint men det verkar ni få klara er utan….