Ruttet fläsk!

Ösregn, blåst och allmänt brutalt höstväder! Rätt mysigt ändå…eller? Kom hem efter jobbet och har sen dess inte gjort många knop. En diskmaskin lyckades jag slå på. Inte mycket mer än så. En rätt händelselös och hungrig kväll. Längtar till frukost imorgon! 🙂

Milo är inne i en ”pappa är bäst, mamma är bara ruttet fläsk”-period och alla mina försök att närma mig lillgrodan slutar med att han skriker ”neeeeej mamma” och försöker putta bort mig. Om jag envisas med att stanna kvar kommer krokodiltårarna och sen rusar han mot räddningen – dvs sin kääääära pappa. Taskigt värre. På sin höjd kan jag få göra tråksaker som att byta blöja och försöka mig på tandborstning.

Imorgon är det tisdag och en dag närmare helg! Förhoppningsvis har lillgrodan tinat upp tills dess för då ska vi på utflykt till Örebro…

internet-high-five