Att ha halvtid.

Onsdag. Veckans egna halvtid.

I morse kändes det som om hösten lämnat oss och vintern gjort sitt inträde. Frost, skrapa is från rutan och minusgrader. Nu verkar solen ha jobbat på lite och vi kanske fortfarande kan kalla det höst ett tag till… Jag är ju verkligen ingen vintermänniska och ser absolut inte fram emot en massa snö, is och halka. För min del skulle det räcka gott med snö från 1:a advent till nyårsdagen. Sen barmark. Sista åren kan man väl säga att det varit snö från november till mars och 25 minusgrader. Inte min favoritårstid… Brrrrrr. Sen är jag bitter för att Andy lämnar mig i två veckor i januari och lämnar mig i snön och kylan. Han som dessutom ÄLSKAR snö, is och allt annat elände som är förknippat med vintern. Djup och innerlig orättvisa. Ni har hört det förr… Bitter, jag?

Idag står jobb, utelunch och hemmakväll på schemat. Elda brasa, elda ljus och slappa i soffan – bättre än så blir det knappast!

bildonsdag

2 svar på ”Att ha halvtid.”

    1. Jag önskar att jag kunde men det är inte det lättaste att få ledigt från min arbetsplats och dessutom tillåter inte riktigt ekonomin flera utlandsresor på kort tid. Andy blir faktiskt bjuden på den här resan av sin syster, lyckans ost, och vi var ju precis iväg till Mallorca. Jag får helt enkelt bita ihop och glädjas å deras vägnar istället 😉

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.