Sen i starten…

Jag är visst lite sen med bloggandet idag, nu får jag skäll av Peter08 imorgon (internt tråkigt skämt).. Men bloggandet är det enda jag är sent ute med och det beror på att resten av dagen rusat förbi i 220 km i timmen. MiloMUPPEN vaknade vid kl 06 och det var bara att släpa sig upp i morse igen. Andy var på ”grabb-julbord” och kom hem kl 03.30. Han var liksom inte kontaktbar så det var bara att erkänna sig besegrad och gå upp. Halvbra start på dagen…. Sen fortsatte det med Milo Trashmupp som kastar allt han ser vilt omkring sig, granen kommer vara av-barrad innan tomten kommit. Den har fått smaka på lite av varje bla en puck och lite annat smått och gott. Efter att jag räddat granen så bestämde sig Milo för att kladda bajs på golvet – helt normalt – och när han fick tvångsbada efter bajsincidenten så gick duschslangen/munstycket sönder och vid det här laget var jag lätt rabiat… Påminde en del om Cujo, tuggade fradga och kände hur det började brinna i skallen! Ungefär DÅ kom Andy uppsläntrandes, lagom trött och bakis. ”LAGA DEN” skrek jag och sen stängde jag in mig i sovrummet för att undvika att explodera.

Det gick så klart inte att laga…. Vi behöver en ny slang och munstycke att montera på bubbelbadet. I ett försök till egentid så erbjöd jag mig att åka till ÖB och se om de hade något. Det gick åt skogen i den meningen att jag fick egentid. Nej då, hela klanen Taikon/Sollén/Holmstens skulle förstås med. Bara att packa bilen full och dra på shoppingturné. Hittade slang i en liten suspekt VVS-affär som hade öppet en söndag?! Killen i butiken garanterade att den skulle funka. Behöver jag en berätta hur det gick? Nej, den passade NATURLIGTVIS inte. Nu måste jag åka tillbaka i morgon och göra ett nytt förslag. Kul nästan jämt. Väl hemma från handlandet så somnade Milo, jag cyklade en timme och tog sen en dusch (sköljde av mig med slangen) och nu sitter jag i onepiecen och ska samla kraft för att börja med lite middagsmat. Humöret har jämnat till sig lite och just nu känner jag mig rimligt harmonisk.

Storbarnen har städat på Milos rum, inget går upp mot en hederlig gammal muta när man vill ha hjälp med något. Smoothie och popcorn till kvällen mot att de tillsammans städade lillebrors rum. Mutor is da shit. De for upp i givakt och städade rummet från topp till tå på ett tjillevipp. Glada och snälla. Bara en sån sak!!

Nu väcka upp Milo Mysmupp och sen börja med maten!

20131215-163508.jpg
Här har ni mig i min Onepiece…
20131215-163515.jpg
….och det här är min utsikt! Kunde vara värre!

Läser lite bloggar, bla annat den HÄR. Hennes dag påminner inte ett dugg om min… Pyssel, gulligull, alla snygga, snälla, söta och fina. Hahahaha, finns det verkligen såna här människor? Jag är avundsjuk! 🙂