Vaknade till liv…

..tillslut! Hämtade barnen på skolan och åkte mot Willys för lite shopping… Hade naturligtvis inte en enda femkrona eller tia i bilen (till vagn) och fick försöka storhandla i korgar – tur att man har samarbetsvilliga barn som gärna bar korgen i alla fall så länge den fylldes på med chips och godis…

Latmasken bet oss rejält, vi mötte upp Andy som kom från jobbet och middagen intogs på McDonalds! Smakade väl ungefär som vanligt dvs inte speciellt gott men resten av familjen var nöjda och glada i alla fall…. Tror jag skulle kunna leva på isglass och milkshake just nu, riktigt kalla saker smakar bäst!!

 Hade fått paket när jag kom hem:

Lite vardagslyx i form av Redken-shampoo!!

Nu har lugnet lagt sig i Åsby och vi inväntar Idol som resten av den svenska Svensson-befolkningen. Brasan är tänd och snart åker godisskålen fram men först ska jag och Viranpiran hoppa ner och bubbelbada efter bästa förmåga…

Ett svar på ”Vaknade till liv…”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.