Träning, Skype och snart fredag…

Bra dag än så länge! Jag drog till gymmet på lunchen och sparkade igång den här gamla kroppen som legat i träda sen mitten av december. En omgång på crosstrainern och sen gym med fokus på armar och rygg.  Plankade lite, nu är jag tillbaka på 1,5 minuter men jag hoppas att om jag kommer igång lite mer så kan vi närma oss 2-3 minuter igen ganska snabbt! Skönt hur som helst, en bra början på ”Från slapp till rapp”! 😉

När jag kommit tillbaka och hunnit jobba en stund så plingade det till i Skypen – plötslig ser jag Milo på skärmen! Pratade en stund med dem, vi skulle höras ikväll igen men allt verkade bra förutom vädret. Idag regnade det visst, får väl hoppas på sol imorgon istället. Milo pussade på Ipaden när vi skulle lägga på, så sött!!!

Ikväll blir jag solo i huset och ska lägga mig tidigt tillsammans med paddan och Sons of Anarchy. Jag såg klart säsong fyra igår kväll och höll på att smälla av när jag insåg att säsong 5 inte fanns. Efter ett litet nödrop på Facebook (stället där alla frågor besvaras) så hittade jag säsong fem på ett annat ställe på nätet. Total lycka!

Nu strax hemgång, sen SoA-race!

20140109-162959.jpg
Fantastiskt fin bild på man och barn som jag knyckte från faster Lottas Instagram!

 

20140109-163335.jpg
Suddig bild men det är i alla fall bildbevis på att jag var på gymmet idag! Dag 1 i slapprapp-racet!