Det går bra nu….

Att fasta ihop med några vänner lät ju som en kul grej. Problemet är bara att mina vänner faller av en efter en. Hahaha, vi var tre som startade i morse och två har redan varit tvungna att ge upp pga av diverse krämpor. Kvar är….jag…. Det är verkligen inte riktigt lika peppande att fasta själv men jag ger det väl en dag till i alla fall! Jag tycker det känns rätt bra trots allt. De andra två hade raketbajs, kräktes och var allmänt yrsliga. Då förstår jag att man lägger ner, man måste ju liksom kunna leva och jobba också.

Nåja, själv har jag tippat i mig lite grönsaksjuice och buljong till middag och sen lite annan juice till ”kvällsmål”. Egentligen borde jag väl dricka te också innan läggdags men det får jag inte i mig. Jag lär väl springa upp och ner på toa 40 gånger inatt! Lite träning fick jag faktiskt in ikväll också, cyklade en timme på motionscykeln. Jag känner mig helt OK, tycker dock att detta är sjukt tråkigt. Men jag mår bra trots tristessen. 🙂

Nu läggdags och ladda för en ny härlig dag. En dag bestående av ganska precis samma saker som idag. Äppeljuice, buljong, te och grönsaksjuice. Jippie.