Sju svåra år…

Nu är jag halvvägs på min lilla 3-dagars fasta och jag kan inte påstå att jag ser några tydliga tecken till bättre mående…. Haha, snarare tvärtom. Trött, seg, långsam och jag fryser som en dåre nonstop. Idag preppade jag med världens största stickade kofta över en stickad tröja OCH en stor halsduk för att vara på den säkra sidan – det hjälpte tyvärr inte. Lite lätt lunchträning rensade skallen till viss del men jag har en känsla av att jag ligger i fosterställning och sover under skrivbordet innan det är dags att gå hem.

Det verkar även om om jag får barnen på besök en stund ikväll så det är nog inte riktigt läge för att sova direkt när jag kommer hem heller…. Men men. En dag kvar och sen är det över. För alltid. Enligt instruktionerna så ska ”det stora lyftet” infinna sig efter 2-3 dagar så imorgon eller på torsdag så förväntar jag mig att jag ska vakna och ta ett skutt ur sängen. Piggare och fräschare än någonsin!

20140121-134711.jpg