The end!

endMer eller mindre i alla fall. Jag har en sista omgång med juice jag ska dra i mig innan läggdags men sen är jag klar. Tre dagar. Tre långa dagar får jag lov att säga. Jag kan inte påstå att det varit roligt eller att jag mått speciellt bra. Dock så tror jag det har ”vänt” idag, jag mår mycket bättre idag än vad jag gjorde igår. Jag har ingen huvudvärk, fryser inte och känner mig ganska pigg faktiskt. Huruvida jag är detoxad eller inte kan bara mina organ svara på och tyvärr är de rätt tystlåtna av sig. Den största lärdomen av denna fasta är nog att jag inser hur extremt tacksam jag är för att jag faktiskt har mat i kylen. 😉

Tack vare slapprapp-utmaningen har jag faktiskt tränat varje dag trots fastan och min halvtaskiga energinivå. Efter varje träningstillfälle så känner jag mig piggare och tackar mig själv för att jag tog mig i kragen och faktiskt gjorde något istället för att lägga mig i fosterställning och grina (vilket jag har känt för – varje dag).

Imorgon ska jag fira med panerad rödspätta till lunch! Mums….och en eller kanske två rostade (lowcarb) smörgåsar till frukost. Kaffe! Kaffe ska jag också dricka – med varm mjölk.

När som helst nu borde Andy och Milo vara på väg ner för landning och om ett par timmar är de hemma igen! Hurra! Jag har ju tagit ledigt imorgon så jag ska bara gosa med min minsting så mycket jag kan!

Nu juice och sen ska jag försöka hålla mig vaken och titta på Paradise Hotel också.