Att få ett paket i brevlådan!

För drygt en vecka sen fick jag ett litet paket hem i brevlådan. Jag älskar paket men det har varit en hektisk vecka och det är inte förrän idag jag haft tid att packa upp och faktiskt prova innehållet…

Brevbäraren levererade två ansiktsmasker, ”the incredible FACE MASK/ACNE REMOVER” från May Beauty. Jag har sett dessa masker lite här och var på nätet och nu har jag fått möjligheten att få prova den själv. Med i paketet fanns också en pensel att lägga själva masken med och ett litet häfte med goda råd kring hur du sköter din hud på bästa sätt. När lugnet hade lagt sig här i huset så tassade jag ut i badrummet för att ha ett mini-SPA på hemmaplan. Själva masken var en upplevelse i sig, den doftade riktigt gott och är kolsvart i färgen. Kolsvart. Jag påminner om en panda/värdetransportrånare och väntar just nu på att den ska torka så att jag sedan försiktigt kan få loss den och förhoppningsvis se lite resultat! Syftet med masken är att den ska ta bort pormaskar, minska risken för acne och helt enkelt minskar orenheter i hyn. Döda hudceller ska tydligen också vara ett minne blott efter ett par omgångar av den här masken!

20140205-205813.jpgOm du är nyfiken på att prova detta du också så uppge ”Kaos50” när du beställer så får du 50% rabatt på din order vilket innebär att du betalar 74,50 kr istället för ordinarie pris 149 kr – beställer gör du HÄR! Om det är någon gång om året som man ska unna sig lite vardagslyx så är det väl nu när vi trampar runt i ett konstant mörker och bara längtar efter ljusare tider….

20140205-205820.jpg

OK – nu ska jag försöka få av masken. Wish me luck!

UPDATE:

Masken är nu av och här kommer några tips:

  1. Lägg ett jämnt och tunt lager av masken, använd penseln. Lägger du ett för tjockt lager på vissa ställen så torkar den ojämnt och det blir svårare att få bort den.
  2. Det känns rejält att dra bort den! Jag förstår att döda hudceller försvinner, tro mig! De sitter klistrade på insidan av masken. Vill man vara fin får man lida pin – check!
  3. UNDVIK ögonbryn och hårfäste. Det står i instruktionerna men jag vill ändå highlighta det. Smetar du  masken i ögonbrynen så har du inga ögonbryn kvar sen! Den biter sig nämligen fast ordentligt.
  4. Huden känns ordentligt ren och len efteråt. Typ avskalad. Jag slängde på ett serum direkt efter, det känns som om man inte kommer närmare cellerna än så här! 😉

Lycka till!