Lördag på en fredag!

De här semesterdagarna ställer till det för mig. Idag har det varit lördag hela dagen och jag blev (nästan) besviken när jag konstaterade att det inte var någon Mello ikväll utan att den får vänta tills imorgon. När det slog mig att det bara är fredag och att hela helgen ligger framför oss så byttes besvikelsen snabbt mot ren och skär glädje. Jag behöver den här helgen. Innerligt. Jag är redan så trött så att om någon påstod att klockan var 03 på morgonen så skulle jag vara den första att nicka instämmande. T R Ö T T! Jag känner mig piggare men kroppen är fortfarande slut av all sjukdom. Nu vill jag bara sova ikapp.

Storbarnen ville gå på bio så imorgon drar vi nog till Eskilstuna och försöker sprida ut oss lite, jag och storbarnen på Frost (tror jag) medan Milo och Andy ser Bamse. Lite kortare film och lite mer anpassade efter en rastlös tvååring som bara sitter still så länge det finns chips.

Elliot har gjort klart för mig idag att han är STOR nu. Han är stor och jag ska sluta behandla honom som om han vore liten och jag måste sluta oroa mig för allting. Jag måste inse att han klarar av allt nu och att ”det är helt sjukt att han måste gå och lägga sig samtidigt som Elvira!” Det är lite oklart exakt var han ville komma med detta men möjligen är hans läggtid det viktigaste i sammanhanget. Varje minut räknas antar jag. Min förklaring att han alltid kommer vara min bebis och att det ingår i mitt jobb som mamma att oroa mig för honom imponerade inte på honom. Alls. Jag antar att vi helt enkelt får vara eniga om att vi är oeniga i frågan. Han fyller 11 år på torsdag och jag måste klura ut några bra presenter åt honom. Han älskar Hollywood Undead – något band från USA – och jag tyckte själv att jag var supersmart när jag googlade fram lite bilder/logga och beställde en egen tröja från en ”tryck din egen T-shirt-site” men tji fick jag. Beställningen gick inte igenom, min tischa stred tydligen mot upphovrättslagen. Såklart. Men tanken var god. Nu är mina goda idéer slut och jag behöver tips och hjälp!

VAD SKA JAG KÖPA! Hjääääääääälp!

Elliot2

elliot1