Lördag på en lördag!

Solen skiner, snön smälter och talgoxarna äter frukost på vår altan. Underbar start på dagen! Den snön som ligger kvar här ute bokstavligen ångar bort framför mina ögon. Milo leker Picasso bredvid mig här på köksbordet, Andy plockar med lite papper.

20140222-092521.jpg

Elvira är hos en kompis och Elliot har redan hunnit ut. Ut och iväg. Elliot spelar gärna på telefonen eller datorn men i grund och botten är han en ute-kille. Sommarhalvåret är han ute så mycket han bara kan och får. Cyklar, spelar fotboll, går i skogen, täljer, hoppar studsmatta och leker.

Min utsikt just nu. Jag har till och med fått fälla ner markiserna för solen var så stark. U N D E R B A R T!

20140222-092515.jpg

Jag har lyckats klicka mig in på Malin Berghagens blogg för första gången i morse och kan konstatera flera saker. 1. Satan så snygg hon är! 2. Jag vill också vara i Thailand. 3. Jag vill börja yoga. Nummer 1 kan jag inte göra så mycket åt. 2. Där är det ekonomin som styr, just nu inte aktuellt. Kvar är nummer 3 – börja yoga. Jag är ju stel och orörlig som ett kylskåp men jag tänker att just därför kanske yoga vore något för mig? Måste kolla upp det? Vet du något om Yoga i Strängnäs? Tipsa mig! Jag tror faktiskt att Balanze har några yogapass varje vecka? Kanske kan börja där?

Nu ska jag sätta lite fart här hemma och skutta in i duschen. Barn ska göras i ordning och så småningom hämtas och sen ska vi ju på bio hela bunten. Ha en härlig lördag så ses vi här lite senare!