Jag gjorde det!

Tro det eller ej men jag har faktiskt tränat idag! Drog till gymmet medan E1 hade innebandyträning och hann med 70 minuters träning – ingen mjukstart här inte. Sprang 3 km som uppvärmning och körde styrka resten. Jag önskar jag hade bättre koll på styrketräning, tror man kan göra underverk om man bara gör rätt saker…. Nåja, jag är sjukt nöjd över att jag faktiskt tog mig samman och pallrade mig iväg!

Det är ungefär det jag hunnit göra idag förutom att jobba. Imorgon är det E1s födelsedag och jag har slagit in ett par paket här på kvällskvisten men sen tog paketpappret slut – såklart! Det får Andy fixa imorgon. Jag har lite paketångest också. Han får en slant och lite småprylar och det känns så fjuttigt… Måste nog gå en sväng på stan imorgon och se om jag hittar något mer?! Jag har beställt en keps på Junkyard men den har inte kommit än, har jag osannolik tur så kommer den imorgon. Posten har förvarnat mig om att både keps från Junkyard och byxor från fannymichel är på väg i alla fall! Apropå posten, igår fick jag min Glossy Box! Lägger upp en bild imorgon på innehållet!

Nu ska jag och min ömma kropp – känner redan träningsvärken komma krypande – gå och lägga oss! På morgonkvisten ska E1 firas med sång och några paket och sen ska jag åka in tidigt till jobbet så jag förhoppningsvis kan sluta lite tidigare också. E1 har beställt tacos och kladdkaka så det är vad som serveras imorgon kväll!

Nu sova!

newbeginning