Blir galen på mig själv!

Ahhhhrrrhhgggg, ungarna bråkade om paddan och jag tog den och i ren ilska bytte jag kod och sa ”Ha, nu kan ni inte använda paddan längre. Slutbråkat”. Tyvärr så var jag väl så uppe i varv när jag bytte koden att jag nu inte ens kommer ihåg det själv…. Jag. blir. galen. Nu är paddan avaktiverad och jag har försökt alla möjliga kombinationer utan framgång. Hur kan man glömma en kod 30 sekunder efter att man ändrat den. Helt sjukt.

Nu får jag vänta hur länge som helst mellan varje försök och snart har jag väl låst paddan för gott. Orkar inte med mig själv. Surfar efter hjälp och får upp en massa rappakalja om att försöka synka med Itunes och återställa till fabriksinställningar??

galen

Nåja, bara att gilla läget och vänta 60 minuter till och sen göra ett nytt försök….

När jag kom hem så fortsatte vi firandet av E1 med tacos och kladdkaka! Han fick lite fler presenter, en bok, en deo, en necessär, lite kläder och en keps! Kepsen beställde jag i förrgår kväll så det var snabb leverans på den! Jag tror nästan han blev gladast för kepsen. Den satte han på sig direkt och den sitter fortfarande kvar!20140227-191609.jpg

Jag har träningsvärk i hela kroppen. Skönt och jobbigt på samma gång. Nu ska jag försöka hålla igång hyfsat så inte latmasken biter sig fast för gott!

Nu räknar ner minuterna till nästa (misslyckade) försök att komma in i paddan. Sen lägga barn!