Endorfiner, träning och nybäddat!

Endorfinerna sprutar idag! Först lunchtabata och sen ett gemensamt träningspass med 17 andra taggade tanter/tjejer/damer/flickor! Löpning, backintervaller och styrka ute i friska luften fick avsluta kvällen. Jag överlevde och hade riktigt kul på kuppen. Både mage och armar fick sitt först på tabatan och sen nu på kvällen så jag är riktigt mör i mina obefintliga muskler – härligt!

träning
Bild lånad från B.A.B.Y Runners Team Strängnäs

Jag hann även med en sväng till badhuset, mellan jobb och träning, där det var ”Bästa simtvåan, trean och fyran” idag. Varken Elliot eller Elvira simmade. Mina barn är INTE mycket för att vara med och synas där det är en massa folk. Elvira vägrade för det var så pinsamt om hon skulle komma sist. Svårt det där, man vill ju inte tvinga dem och jag har alltid varit ungefär likadan…. De som väl simmade var i alla fall jätteduktiga och det var smockfullt med folk!

En annan sak som gör en så där lagom vardagslycklig är att Andy hade bäddat rent när jag kom hem. Nu ska jag strax krypa ner, nyduschade, i en renbäddad säng. Love it!

20140303-204036.jpg

20140303-204044.jpg