Veckans (o)vägning!

Den här veckan gjorde jag det verkligen. Jag glömde att väga mig och nu har jag smockat i mig frukost och ett par baljor kaffe och något har jag lärt mig av ihärdigt vägande är att kliva upp på vågen efter att ha stoppat magen full INTE är aktuellt. Det var en jobbig natt och en snurrig morgon och jag missade det helt. Kanske var det mitt undermedvetna som med flit blockerade just den delen av fredagsrutinen. Just nu går allt bara upp, det känner jag på kropp och kläder.

Min karaktär är kass och det hjälper inte att leva ihop med en chips-o-man som just nu rättfärdigar chips 24/7 pga slutspel i hockey. Varje kväll är en (hockey)fest där chips och godsaker flödar. Jag är usel och låter mig sugas med fastän jag inte tittar på en enda match. Hehehe!

MEN. Nu har min käre make efter en del tjat gått med på att haka på LCHF igen nästa vecka. Han var riktigt duktig när han körde seriöst förut och har faktiskt tappat 18-19 kg med LCHF. Han har nog, liksom jag, lagt på sig 7-8 kg från sin ”bottennotering” viktmässigt men det går snabbt för honom om han bara anstränger sig en aningens. Så på måndag kör vi igen. Han var inte så sugen på att starta LCHF med en kryssning ihop med hockeygänget. Epic fail redan på bussen mot Stockholm liksom.

Måndag. Då kör vi igen. Mitt delmål i tiden är lördagen den 26 april för då ska slapprapptjejerna ha en heldag tillsammans med shopping, bubbel, drinkar och god mat följt av en utekväll. Whoop whoop. Haha, 40+ och skriver whoop – töntigt jag vet. 😉 men jag gillart.

Nu klä på den lilla nakenprutten som just badat och sen jobba lite!sweatpants