Back on track!

Eller….det är min förhoppning i alla fall! Äntligen efter lite tjat så har jag fått med min Andypandy på LCHF-tåget igen. Vi drog igång igår – klassisk nystart på en måndag!

Det är så mycket lättare när man är två tycker jag. Frestelserna blir något färre och det är mer peppande när man är fler! Så igår drog vi igång igen, nu blir det mindre med bröd, pasta och potatis och lite mer fisk, kyckling, kött och grönsaker. Barnen äter självklart ”som vanligt” – så det behöver ingen oroa sig för! Jag har inte jättemånga kilon jag vill tappa men de jag har sitter som berget.  För mig är det här en hjälp på traven och parallellt med kosten så ska jag fortsätta att träna på samma sätt som jag gör nu, 2-3 gånger per vecka. Det är lagom, blir det mer så är det en bonus men målet är 2-3 ggr per vecka.

Jag har inte riktigt bestämt om Veckans Vägning ska ligga kvar på fredagen eller om vi flyttar den till måndagen. Jag ska fundera lite på det. Nu, i all uppstartsiver, är jag sjukt sugen på att köpa lite nya träningskläder – med allt springande på måndagar så är jag värd det! 😉

Nu jobba. Sen iväg på äventyr!

potential