Hamsterhjul och trolljägare!

I vanlig ordning springer dagarna förbi. Ska det verkligen vara så? Ett enda hamsterhjul av jobba, äta och sova – ibland känns det som om det är allt som hinns med! Idag har vi i alla fall hunnit med en liten utflykt till Eskilstuna efter jobbet (mer om det lite senare i veckan) och vi har även sålt ett bord som blev hämtat nu på kvällskvisten. Annons ut på facebook och 2 minuter senare var bordet sålt! Aj lavv it! Nu får bordet leva vidare hos en annan familj och vi fick det (ännu) lite luftigare på övervåningen!

Nu tittar jag på #trolljägarna på TV3 – riktigt roligt att se när Aschberg jagar rätt på och konfronterar alla dessa människor som sitter bakom skärmen och spyr ut en massa hat, hot och elakheter. Människor som tror de är anonyma bakom skärmen – icke sa nicke! Det är helt sjukt vad som gömmer sig bakom datorskärmen – fy skäms på er!

Betalade räkningarna idag, hade HELT glömt bort (förträngt?) dem… Men bättre sent än aldrig. Imorgon är kontoret förflyttat till hemmet då jag ska kombinera jobb med att hålla ett öga på mitt mellanhjärta – hon den där med en ilsken lunga som äntligen börjat kapitulera inför antibiotika och vila på sofflocket. Viranpiran! ♥ Ibland är det bra med ett web-baserat arbete där allt finns tillgängligt i cyberspace – bara ett knapptryck eller två bort!

Nu god natt. Sen sova gott!