Bokat och klart!

”Åta utomlans, åta utomlans” har Milo travat runt och mässat om nu sista veckorna. Snacka om att vara bortskämd med resor när man är två och ett halvt år och har såna krav redan. Nåja, vi var inte svårövertalade och i veckan drog vi in till Eskilstuna och besökte Resia för att göra slag i saken. Det blir en favorit i repris – Mallorca i september! ♥ Med All-Inclusive TROTS vårt snack om ”aldrig mer”. Nu blir det pommes och glass i en hel vecka för stora och små kräsna magar… Vi tittade först på Alcudia men det var nästan 10 000 kr dyrare och därför hamnade vi i Cala Bona igen. Ingen magisk sandstrand precis utanför dörren men många fina pooler och det får räcka! Ungarna gillar ändå poolplaskandet bäst!

Det ska bli SÅ härligt! Men det är ju oceaner av tid kvar…. Vi börjar med lite påskledigt, sommarsemester, skolstart och sen åker vi! För tredje året i rad så firar vi min födelsedag utomlands! En härlig tradition väl värd att upprätthålla.

Andy är riktigt påhittig ibland – minns ni äggjakten? – och när E1 var som mest uttråkad av sin mammas sällskap så snickrade Andy ihop en liten skattjakt! Jakten började utomhus med ledtrådar gömda lite här och där på tomten. Den sista ledtråden ledde dem till slut in i huset, till deras pass och sen slutligen till biljetterna! En euro låg placerad vid varje ledtråd också. En liten start på fickpengen 🙂 Barnen blev i alla fall jätteglada och nu börjar den stora nedräkningen!

20140405-205517.jpg

20140405-205556.jpg