Skogsmulle, musli och matbonanza!

Min dag startade med sovmorgon och följdes upp med frukost och sen lite slappande i soffan framför TV:n. Mitt i mitt planlösa zappande mellan kanalerna så förslår Andy så där lagom klämkäckt ”Vi ska ut på en skogspromenad, du kan väl följa med”…. Mmmm, svarade jag mellan sammanbitna käkar och inombords ville jag kräkas en smula. Att förflytta mig ur morgonrocken och soffan ut i gummistövlar och jacka kändes ALLT annat än roligt. Men för att inte framstå som Århundradets Sämsta Mamma så bytte jag om och vi gick ut. Och vet du, det var SÅÅÅ mysigt. Vi gick en timme med Elvira och Milo i skogen och tittade på allt från kottar, bajs, blåsippor och lera. Timmen bara flög iväg och TACK ANDY för att du ”tvingade” med mig ut trots min sura min! 🙂

Efter skogspromenaden blev det en dusch och tur till Willys för att veckohandla. Trots att jag, enligt Andy, glömde handla hälften så slutade notan på ca 1100 kr. Hur tråkiga pengar är inte det? Galet trist! Men nödvändigt. Nu planerar vi en ny matvecka a la LCHF! Igår var min ”ätardag” och jag fick i mig en del smågodis och lite choklad + pommes till min burgare. Smakade toppen-toppen som Milo skulle ha sagt! Lite måste man unna sig annars kommer bakslaget som ett brev på posten.

Nu ska jag faktiskt göra en skåpsräd och försöka mig på liten egentillverkad LCHF-mûsli! Alla nötter jag hittar ska blandas ihop och rostas i ugnen. Wish me luck! Rapport följer!

Tills dess, lite bilder från vår skogsmulleutflykt!IMG_1737 IMG_1761 IMG_1779 IMG_1790 IMG_1792 IMG_1766

Ett svar på ”Skogsmulle, musli och matbonanza!”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.