Supertusingar!

Igår var det springmåndag igen och jösses vad jag gillar dessa pass! Jag har fått skäll för att jag är larvigt entusiastisk, hahahaha, men det kan jag ta för det är verkligen precis så kul som jag säger!

Igår körde vi något som kallades för Supertusingar! Jag hade aldrig någonsin hört talas om det men det var ett lite lurigt sätt att beta av 1000 m i annat tempo än vad man är van vid. Vi sprang (i lite tempo) 100 meter och joggade sen 100 meter, sprang 200 meter och joggade 100 meter, sprang 300 meter och joggade 100 meter, sprang 400 meter och joggade sen en bit i lugnare tempo. Tadaaa, plötsligt hade man sprungit en kilometer och mysjoggat ett par hundra meter ”bara sådär”…. All löpning skedde på löparbanan vilket gjorde det enkelt att ha koll på avståndet. Vi hann med lite uppvärmning, två supertusingar och lite styrka i form av armar och mage på en timme! Härligt!

Idag har cirkusen fortsatt på jobbet men nu är det snart dags att gå hem och andas en stund! VI ska även klämma in ett litet födelsedagskalas för Hugo som fyller 3 år idag! Hipp Hipp Hurra!!

 

20140415-165400.jpg
Kämpa lilla blomma, kämpa! 🙂