En ojämn kamp!

En ojämn kamp pågår just nu här hemma. Jag vs hårtvättandet – hahaha, inte värre än så men nog så besvärligt. Jag är en sån som tvättar håret varenda dag, ibland till och med två gånger om dagen och det är ju inte alltid så snällt mot varken hår eller hårbotten. För att undvika att håret trillar av eller att hårbotten kliar sönder så tänkte jag nu försöka minska ner lite på tvättandet – och därmed även på (delar av) mina shampokostnader! Smart va? 😉

Till min hjälp har jag torrschampo! Jag tänkte beställa Isabella Löwengrips (Blondinbella) torrshampo ”Good to go” då jag läst överallt att det ska vara grymt bra. Tyvärr så var det tydligen fler som hört samma sak för det var helt slut på Nordic Feel – som är det enda stället än så länge som säljer det på nätet. Innan detta är tillbaka i lager så fick H&M stå som leverantör, Nu testar jag Batiste och sprayar hej vilt här hemma! Och om inte Åsa kommer iväg på semester så kommer semestern till Åsa. En ”doft” av dammig kokosnöt ligger tung över badrummet!

VI är nu inne på dag två (!) – Åsa vs hårtvättandet: 1-0

God morgon förresten! Nu kör vi lite jobb, en tur till tandläkaren och sen är det långledigt som står på schemat!

20140430-072122.jpg