Plötsligt händer det!

levstatus

Nu verkar det som om de där eländiga möblerna jag väntat på i nästan en månad äntligen är på väg mot vårt håll…. Det var på tiden! Kanske hjälpte mitt jävligt lätt irriterade samtal med kundtjänst förra veckan. Efter drygt en timme i telefonkö där man konstant spelade någon slags hysterisk skitmusik så var man ju lagom munter när den stackars kundtjänstmedarbetaren svarade. Nåja, nu är de på väg. Bra så. Det som då saknas är SOL, ett slipat altangolv och några liter träolja. Allt har sin tid!

Nu jobba. Sen ett par möten innan det är dags att gå hem. I dessa kalla, ruggiga, grå och allmänt eländiga tider är jag extra tacksam för vår braskamin. Jag eldar, fryser och eldar lite mer. Andy pustar, frustar och svettas. Det är lite olika hur man är! 🙂 Jag är dock chef så jag eldar!

20140507-130525.jpg