Shoppingtur, matlådor och galenskap!

Slängde ur mig i förbifarten vid frukostbordet i morse att ”vi kanske ska åka till Lager157?” När Andy, helt otippat, säger ”ja det kan vi väl” så var det lika bra att smida medan järnet var varmt. I med frullen, ur morgonrocken och i kläder – 30 minuter senare satt vi i bilen på väg! Vissa gånger vi varit där så har vi inte hittat en enda grej, andra gånger massor. Idag var en bra dag ur shoppingsynpunkt, något sämre ur plånbokssynpunkt.

Vi åkte därifrån med;

Ett par shorts till Milo. Två par shorts, två par chinos och strumpor till Elliot. Elvira fick två par leggings, två tröjor och en kofta. Andy hittade en tröja, strumpor och en luvtröja från Bondelid. Själv hittade jag tre linnen (tre för 100 kr), en sjal, en blus och två Bondelid-collegetröjor (ngt erbjudande, 50 kr per tröja). Ca 20-21 plagg för totalt 2 000 kr. Hyfsat bra utdelning tycker jag. Vi åkte hem nöjda i alla fall!

På vägen hem stannade vi till och jag panikköpte ett gäng matlådor efter som jag ska få hjälp med min (usla) kosthållning. Coach Purjo ska hjälpa mig att komma på banan efter en total härdsmälta kostmässigt där jag för stunden till och med gnager på bordsbenen när suget sätter in. Nu ska jag våga mig på lite pasta och ris igen. Känns lite bakvänt för någon som plockat bort kolhydraterna under en längre period. Men men, det skadar inte att försöka. Hur som helst behöver jag en spark i baken. En hård sån. Stannade hos coachen/kocken och lämnad in mina matlådor och fick precis meddelande om att han skulle komma ut och leverera ett gäng klara lådor så jag har i veckan. Spännande värre! 😀

20140531-214622-78382855.jpgAlla roar vi oss med lite olika saker en lördagskväll…. Medan Coach Purjo lagar matlådor så käkar jag choklad som om det inte finns någon morgondag. Katastrof – jag SA ju det!! GALENSKAP!

Nu är det dags att göra kväll här i Åsby. Milo sover och storbarnen tittar på Bert på övervåningen! SJukt kul 🙂

Tack för idag, slut för idag. Imorgon startar dagen med havregrynsgröt och ägg!

Häpp!