Ledig lördag!

Nästan lika underbart som en röd fredag. Dagen startade med vägning, följt av gofrulle och så småningom en promenad med Milo i vagnen. Innan jag gick så slängde jag en tjocktröja under vagnen för det såg lite molnigt ut. Ptthhppp, det var stekhett och sjukt svettigt att skjuta runt på vagnen. Den där tröjan behövdes på sin höjd för att torka svetten ur pannan. Nu har jag duschat och om ett par timmar ska vi ha en städdag nere vid bryggorna. Röja lite vass, klippa lite gräs och skyffla lite sand. Något åt det hållet. Milo ska med så jag gissar att större delen av min tid kommer gå åt till att passa vildingen så han inte trillar i sjön!

Just nu sover både Andy och Milo på soffan. Jag borde kanske väcka dem men njuter nog av lugnet en stund till istället.

Vägningen i morse gick ju jättebra. Kändes toppen. Jag får en hel del frågor kring detta och jag vill förtydliga att de matlådor jag äter är ”vanlig mat”, typ kyckling, nötfärs, pasta, ris och potatis. Inga konstigheter alltså. Frukosten består av havregrynsgröt och en smörgås. Inte heller det något konstigt. Mellis blir en frukt och om jag är sugen på något gott på kvällarna så mixar jag kvarg och funlight. Inte skitgott men fungerar att sleva i sig om suger smyger på. Första veckan så tappar man väl mest vätska och viktnedgången kommer plana ut rejält men det är kul med en kickstart. Jag kommer byta ut någon matlåda mot lunch på stan och jag kommer unna mig en glass eller två när solen steker. Inte något konstigt med det heller.

Träningen den här veckan har varit obefintligt. Jag har varit rejält snorig och förra måndagen var det sommarfest på skolan så då blev det ingen löpning heller. Nu är jag frisk så på måndag blir det löpning igen!

Nu lite kaffe på altanen innan jag måste skrämma liv i grabbarna!

20140607-131226-47546672.jpg
VI har byggt en mur av våra två dynboxar. Allt för att hålla kontroll den lilla illbattingen. Han är ÖVERALLT – samtidigt!

20140607-131227-47547050.jpg

20140607-131226-47546226.jpg