Torsdag….

Idag har jag lämnat mina stora barn på fritids – som en försmak av vad som komma skall! Slapp dock att ta med mig lill-bebis eftersom han låg kvar hemma och sov med sin pappa… Nästa vecka börjar allvaret, då ska jag rodda det själv! Det löser sig säkert även om det nog kan bli en och annan stressig morgon!

Mille har hittills varit en ganska ”snäll” bebis som låter sina föräldrar sova skapligt bra på nätterna, somnar vid 21.00-22.00, sover sen till ca 03.00 då är det mat och blöjpaus och sen somnar han om och sover till typ 07.00. Det kan man ju leva med…

Idag ska vi luncha med Daymaker-tjejerna igen, ska bli kul! Missade ju lunchen förra veckan och är nu nyfiken på vad som har hänt i den riktiga världen! 🙂

Känner att den här bloggen är rätt insnöad på bebis, amning, sova, blöjor osv men just nu är det pretty much det enda som händer i vårt liv! Vi får hoppas att jag kommer ut ur bebisdimman och kanske har något intressantare att skriva om…även om det är tveksamt!

Förresten, griseknoen är lagad! Örat är som nytt och den står flygfärdig i fönstret och bara väntar på att bli matad!

Imorgon kommer BVC på hembesök, då ska bebis vägas och besiktas! Vid hembesök känns det alltid som om även vi ska inspekteras, får sätta Andreas på att städa i eftermiddag 🙂

På återseende!