Vardagslyx, egentid och nedräkning!

Jag misstänker att hela den sociala sfären kommer explodera imorgon med ”hurra, jag går på semester”-inlägg och bilder. Industrisemestern kickar igång och jag är en av dem som just nu längtar tills klockan slår fem imorgon eftermiddag. Lite som ett kosläpp faktiskt, upp med dörrarna och ut far vi i full rulle. Några ystra glädjesprång på väg hem mot soffan och S E M E S T E R N är igång. Hurra, fyra veckor av välbehövlig laddning. Ambitionen är att kropp och knopp ska få sin del beskärda del av vila, energi och harmoni. Det är liksom ambitionen. Det troligast är väl att man stressar över vädret, oroar sig över packning, går varandra på nerverna, förbannar regnet och somnar i soffan – precis som resten av året! 🙂 Hahaha, nej då. Det ska bli skönt. Riktigt skönt och välbehövligt. Nu har ju mina yogafilmer kommit så nästa vecka SKA jag ha testat på åtminstone ett pass här hemma! (hörde jag försenad 40-årskris?)

Idag tog Andy med sig barnen och åkte till McD när arbetsdagen var över. Mig lämnade han hemma. Jag kör ju sista rycket av #coachpurjo och tänkte undvika hamburgare i ungefär 12 timmar till. Sen inte så mycket matlåda, mest semesterfrossa. Nåja, att lämna mig hemma var nog bland det snällaste han kunde göra. Det är sjuk vardagslyx att 1. Få äta sin mat halvliggande i soffan. 2. Ha all makt över fjärrkontrollen 3. Dricka Pepsi till maten utan att en två-äpplen hög smurf förnärmat stirrar på dig med ögon stora som tefat ”Du dikker Tåla mamma! Ja åsså dikka Tåla”. När jag njutit klart av all den där lyxen så ägnade jag resten av kvällen åt att vika tvätt. Sinnessjukt tråkigt men ändå inte lika trist som att packa in allt elände i skåp och garderober när man är klar. Blä – men nu är det gjort. För den här gången.

Andy har sovit inne hos Milo sen åtta, borde nog väcka honom snart! 😉 Elliot leker med grannen (han har sovmorgon imorgon) och Elvira sover som en liten gris. Rätt lugnt alltså. Låter nog Andy sova en stund till……

Så. Imorgon sista arbetsdagen innan fyra veckors semester. Vi kickstartar med en helg på Kolmården, delfinshow, safaripark och Vildmarkshotellet. Bra början. Lite sol på det och lyckan är total.

Men nu. Läggdags. Sen – åtta timmar kvar!

20140703-220441-79481313.jpg
Elvira är semestertaggad! Man har alltid användning för ett schysst cyklop. I badkaret, i sjön, på Vildmarkshotellet, i poolen och på Mallis. Hon är redo! Summer, bring it on!