Uncategorized

Att löka runt och bara njuta…

Åh, jisses. Klockan är tio på kvällen och först nu har jag tid att sätta mig ner med bloggen en stund… Så där sista arbetsdagen inför semestern vill man gärna gå och löka lite på jobbet, ni vet… Mest ägna dagen åt att författa pedagogiska överlämningar och städa på skrivbordet. Liksom låta semestern smyga sig på en sakta, sakta under dagen. Riktig så var icke fallet idag. Dagen startade förvisso bra med ”tjohoo, vi går på semester-frukost”, en riktig kickstart på dagen! Nybakat ljummet bröd, juice, ägg, yoghurt och goda pålägg….mmmm….bästa sortens start! Sen jobba som en tok till lunch. Sen jobba som en tok mellan lunch och hemgång kl 17.10. Haha, jag var sist på kontoret idag. Så mycket för att löka runt och sen glida hem tidigt. MEN. Nu är jag hemma och det är S E M E S T E R!

Kvällen har ägnats åt tacos, godis och packning. Imorgon ska hela familjen dra till Kolmården och det går åt några väskor och kilometerlånga packningslistor. Andy höftar till det och packar väl 3 minuter innan vi åker men jag får stresspåslag av sånt och måste planera noga. 🙂 Liten matsäck ska göras iordning också men det tar jag imorgon. Det blir ingen sovmorgon direkt, klockan ringer väl vid 06 om jag ska hinna med allt. Men det är det lätt värt för nu blir det kvalitetsfamiljehäng på Vildmarkshotellet!

Andy och Elvira har ägnat sig åt lite pool-fixande. Nu ska eländet fyllas och det lär väl ta halva natten. Sen någon typ av reningsprocess (?) under helgen. Sen kanske det är badbart nästa veckan? VI får väl se hur det går för dem. Saker och ting påbörjas lite här och var men det brukar ta lite tid att få dem slutförda…

Nu ska jag gå och stryka en skjorta åt Andy och sen läggdags. Måste försöka kalla in E1 också, han är på vift i sommarnatten med några kompisar. Sommarlov på landet, härligt!

 

20140704-221435-80075536.jpg

20140704-221435-80075906.jpg

20140704-221436-80076384.jpg
Fick en gullig liten lapp på datorn idag av en söt kollega!