Vecka tre avslutas idag!

Vecka tre med coachpurjo avslutas idag med mätning och vägning. För min del en crappig vecka på vågen men minus på måttbandet i alla fall. Skönt att se att två grispass och nästan 3 PW-mil gjort någon nytta trots allt. Jag hade ju en konferens i veckan som möjligen störde rytmen men i övrigt har jag skött mig bra. För Andys del går det mesta på räls, ytterligare tapp på både våg och måttband. Han är sjukt duktig och det har verkligen hänt massor på dessa tre veckor.

  • Andy: Minus 8,6 kg och minus 25,5 cm på tre veckor
  • Åsa: Minus 3,1 kg och minus 19,5 cm på tre veckor

Vi mäter armar, lår, mage, bröst och vader. Jag mäter rumpestussen också 🙂 Totalt har vi tillsammans tappat 45 cm under dessa veckor! Whoop Whoop! Nu börjar det kännas lite i midjan när man knäpper jeansen. Jag är sliten i kroppen, ont i ett ben och galen träningsvärk i ryggen efter gårdagens grymma cross shape-pass. Träningsvärk kan jag leva med, det är rätt angenäm värk men benvärken kan jag vara utan.

Vi krigar på, har tre veckor kvar innan det är dags för utlandet. Tills dess kör vi på matlådor 6 dagar i veckan och en ätardag. Halva tiden gjord!

Nu fortsätter lördagen (ätardagen) med lite sedvanlig tvätt och städ! Till kvällen blir det en härlig svennebanantacodinner och lite chips i soffan. Imorgon vankas havregrynsgröt och nötfärs igen!

motivation possible