Trist, tråkigt, vilda fantasier och ett radhus!

Jag är i en kostsvacka. Hittills har veckorna ramlat på ganska bara faktiskt men nu (v5) så börjar det bli trist. Just nu fantiserar jag om mat mest hela tiden, skogaholmslimpa och ost. Varm choklad. Chai-te. Pizza. Godis. Choklad. Men mest om smörgåsar. Mackor i stora lass. MUMS! Tur det är lördag snart 🙂

Träningsmässigt så går (!) det bra – med betoning på går. Jisses så vi går. Andy mest. Han knatar på flera mil i veckan. Sjukt duktig och fokuserad. Jag går jag med, går och försöker klämma in lite löpning och något gympass. Heja oss. Lite egen-pepp så här från soffhörnan! Nästa helg åker vi till Mallorca för en del bad, sol och all-inclusive. Det är ingen orimlig gissning att jag går upp ALLT jag tappat på 6 veckor på 1 vecka. Varför är det så?  Orättvist.  Hahaha!

I övrigt? Inte mer än jobb, jobb, jobb, äta och sova. Jo just det, vill ni flytta till radhus i Strängnäs så look no further. Här är det!  Det blir dagens tips det!

radhus

 

Jag gäspar så käkarna snart hoppar ur led tror jag. Mille har varit hemma med Andy idag eftersom han hostade ett par timmar i natt (Andy toksov, Mille halvsov och jag var klarvaken). Släpade mig till jobbet i morse medan grabbarna låg på soffan. Han är pigg nu och får gå till dagis imorgon om han inte bestämmer sig för att hosta ännu mer i natt. Summa summarum är att jag är toktrött och funderar på att skippa PH ikväll till förmån för sängen! Imorgon onsdag. Halvtid och några timmar närmare helg och lördag!

God natt!

2 svar på ”Trist, tråkigt, vilda fantasier och ett radhus!”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.