Paparazzi i storstan!

God kväll i stugan!

Själv hann jag bli klar för att sova innan dagens första och enda blogginlägg bidde skrivet. Dagen har rusat förbi, jobb på fm och sen en tågtripp till Stockholm för föreläsningar, mingel och lite paparazzi-uppdrag. Åt lunchen på tåget dit likt en skock utsvultna vargar! Väl på plats i Sthlm så tog det väl typ 3 minuter innan skolan ringde och informerade att storbarn 1 var hostig och hade ont i halsen. Så typiskt när man är på vift utan möjlighet att komma. Pappa Björn fick rycka ut och plocka upp E1 som sen blev upphämtad av Andy. Jag är extremt tacksam för att dessa två kan samarbeta när mamman är på galej i huvudstaden! När föreläsningarna var över drog jag hemåt, mot apotek och sjuka barn, med första bästa tåg. Jag hade så bråttom att jag glömde dra tågkortet innan jag klev på. Naturligtvis var konduktören nitiskt och scannade alla kort. Dock var han lika snäll som han var nitisk och min förvirrade uppsyn gjorde honom nog lite blödig för han nöjde sig med att spänna ögonen i mig och säga ”glöm det inte nästa gång”. HAHAHA, tack för det herr konduktör!

Snabbt stopp på apoteket och bunkra med lite hostmedicin. De däringa receptfria historierna brukar vara rätt värdelösa men, faktiskt, tycker jag att E1 hostade lite mindre nu på kvällen. Han har ingen feber och vill absolut gå till skolan imorgon. Jag är fortfarande lite tveksam. Eftersom vi åker på lördag så vill jag verkligen inte utmana ödet! Helst skulle jag vilja stänga in hela familjen, i karantän, fram till lördag morgon när vi åker. Bort alla baciller, ni är inte välkomna här!!! Vi får väl se hur natten avlöper. Sover han gott så får han gå. Hostar han halva natten blir han hemma imorgon. Fortsättning följer…….

Nu dags att sova…om jag inte fastnar framför PH förstås!

IMG_1709.JPG
Dagen startade med en broöppning!

IMG_1715.JPG

IMG_1710.JPG
Klipp och klistra på tåget mot hufvudstaden!

God natt! 🙂