Brutal realitycheck!

PANG! Där var man tillbaka i ekorrhjulet igen. Typ 150 olästa mail och hundra arbetsuppgifter som kastas på en. Brutalt uppvaknande efter en härlig vecka med familjen. UUäääkkk. Jag tycker en smula synd om mig själv.

Jag har precis knaprat i mig en purjolåda till lunch – ris och nötfärs. Rätt OK faktiskt. Till eftermiddagen blir det fika på en Lindahls Citron/Lime kvarg. Mums! Vardagen är verkligen tillbaka med buller och bång.

Känner hur abstinensen efter barnen kickar in. Van att ha dem runt mig 24/7 nu och särskilt den lilla är inne i en otroligt rolig period. Han är lika söt som han kan var jobbig. Han snackar hela tiden och han säger så roliga saker. Världens bästa sällskap helt enkelt!

IMG_1971.JPG

Multi-tasking! Så säger det att killar inte kan gör två saker samtidigt? Ha, går utmärkt att sörpla slush samtidigt som man kalasar på en strutglass!IMG_1815.JPG

Ett svar på ”Brutal realitycheck!”

  1. Låter sådär att vara tillbaka till jobbet, förstår att du längtar hem till barnen. Framförallt om du har en sådan söt liten multitaskande grabb. Må gott och lycka till på jobbet!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.