Att redan längta!

Nu har vi varit hemma i 5 dagar och jag har redan jobbat upp en enorm längtan efter att åka igen. Bara att bita ihop och försöka hitta lite annat kul att se fram emot!

Närmast runt hörnet är helgen faktiskt. Imorgon är det fredag och bara en sån sak är värd att fira. På lördag är det barnloppis i Vasaskolan här i stan. Mellan kl 09-13.30 så kan du fynda massor med kläder, leksaker, skor, vagnar osv. Allt som på något sätt är barnrelaterat finns där att köpa. Jag lämnar in kläder för tredje gången tror jag, ett smidigt sätt att rensa lite i garderoberna och få lite sålt. Jag tar nog med mig Milo och åker in en sväng, Andy har någon typ av hockeyutbildning HELA helgen så honom lär vi knappt se röken av! Helgen fortsätter med dejt på söndag med ett par kompisar. Brasa, pepsi max, fika och te/kaffe är utlovat och de kommer ut hit till Åsby.

I oktober har vi marknaden att se fram emot. Jag älskar ju Strängnäs Marknad. Sån är jag! Ett frisörbesök ska äga rum, nu åker håret av igen. Så sjukt less på min obefintliga frisyr, platta och tråkiga hår. En liten tripp till Ullared är faktiskt inbokad också. En tjejresa med lite shopping och hotellhäng  hos Boris. Vi var ju där förra året och blev väl inte direkt imponerad men att komma iväg på äventyr med vänner tackar man ju knappast nej till!

I november så har vi Andys födelsedag och kusindop på schemat och vips så är vi inne i Lussekattens månad, december. En månad av glöggdrickande, lussekattsätande och julfeeling. Det kan nog bli en riktigt bra höst trots allt!

Med det sagt så kommer här de sista bilderna från resan….eller någon mer kanske jag terrar er med framöver men jag ska försöka sluta spamma med semesterbilder. Snart…
IMG_0161 IMG_0098 IMG_0156 IMG_0123 IMG_0161 IMG_0181