Rabblar det som ett mantra…..

Det här kommer bli en bra dag. Jag säger det högt och rabblar det som ett mantra, bra dag, bra dag, bra dag! Den har i alla fall börjat riktigt bra! Igår pratade jag lite kort med Milo och hans farmor. Förkylningsastma lyder domen och nu får vi se om han får med sig lite medicin hem. När jag var på Vårdcentralen här hemma direkt efter vi kom hem från Mallorca så tyckte den läkaren jag pratade med då att vi inte behövde göra något mer, redan där så var förkylningsastman uppe på tapeten men nu när det kom tillbaka så snart så bör vi nog se över vilka mediciner som finns. Vi vill ju inte behöva släpa vår lilla goding till akuten varje gång han blir snuvig.

I morse fick jag ett sms som lät meddela att Milo sovit gott och var piggare. Vi får väl se vad de säger efter ronden. Kanske får de åka hem idag! 🙂 Skönt att höra i alla fall. Själv har jag en tid hos frisören inbokad nu på morgonen, har tagit kompledigt typ hela förmiddagen så jag sitter fortfarande hemma i soffan, äter frukostgröten och tittar på Nyhetsmorgon. Väldigt skön start på dagen!

Men nu frisören. Sen jobba, hämta barn och ladda om för helgen! Håll tummarna för att det vänder för MIlle nu!

 

IMG_2060.JPG

IMG_2059.PNG