Barcelona…

Tack snälla Johan och Amanda för presenten! Den passade utmärkt och vi har invigt den idag…

Som sagt, Milo är en sportnörd vid knappa två veckors ålder!

Idag har vi lunchat med Daymaker-tjejerna (http://www.daymaker.se/) dvs mina gamla arbetskamrater! Milo fick en jättefin ”sparkdräkt/onepiece” av dem! Tack! Han kommer blir så stiligt så!
Det är alltid lika kul och dagens nyhet var nog att Stafettvasan var fullbokad…de som känner mig vet hur jag känner för detta evenemang! Jag glädjs i alla fall med dem som inte tycker det är jättekul att åka skidor!

Undrar just om jag kommer komma ut något på mina längdskidor jag köpte förra året…? Kanske någon runda i spåret någon gång på andra sidan årsskiftet, kommer man bort från tvånget så är det ju rätt kul och grymt bra träning!

Apropå träning så tror jag nog att jag snart kommer kunna börja promenera lite mer, snittet känns knappt längre även om jag inte vill plocka bort plåstret… Blä! Syns det inte så finns det inte! Lika bra att passa på att gå lite innan snön kommer för sen är man väl insnöad har i Åsby och kommer ingenstans utan bil!

Jag har faktiskt vägt mig några gånger sen jag kom hem, kilon ramlar sakta av. Gick upp ca 21-22 kg från inskrivningen till förlossningsdagen. Har väl tappat ca 10 kg nu och har då ca 15 kg kvar till trivselvikten. Ska ta tag i det där närsomhelst – men inte riktigt än! 🙂 Just nu tänker jag bara äta och må bra utan större restriktioner, vikten finns kvar och den kan jag koncentrera mig på när jag har fullt fokus på det. Just nu är det bara bebis som gäller…