Dagens Vill Ha: La Vie Est Belle!

Jag fick korn på den här lilla godbiten förra veckan:

lancome

En jobbarkompis kom och doftade fantastiskt häromdagen. Hon hade knyckt en sprutt av denna parfym av sin mamma. Jag har nu jagat både henne och hennes mamma med blåslampa för att få reda på vilket doft/märke det var. Efter lite detektivarbete så visade det sig att det var Lancomes La Vie Est Belle och nu känner jag spontant att den här lilla godingen borde få flytta hem till mitt badrumsskåp. Det här är enda sättet för mig att hitta en god parfym, står jag på Kicks eller på Arlanda och ska börja sniffa mig igenom sortimentet så brinner det i näsan efter 2 minuter. Jag måste få tips annars är det kört. Just priset ovan gäller på Nordic Feel och för Edp. Jag måste nog ägna en stund åt att dammsuga nätet efter bästa pris! 🙂