Sjukstuga och Dagens Tips!

The sjukstuga continues. I morse joinade även E1 sjukdomsklubben. Nu är ALLA utom jag hemma idag och kurerar sig. Ska vi gissa att ungefär fem minuter efter att jag slutat för dagen så kommer jag krokna också!? Det är alltid så, man klarar arbetsveckan och sen när man slappnar av och ska vara ledig hinner liksom sjukdomen ifatt en…

Det är fortfarande oklart hur vi gör i helgen men det lutar åt att vi åker, Milos temp låg på 37,3 imorse. Sjukstuga i Gåsby vs festligheter i Övik, just nu 0-1.

Tänkte passa på att tipsa er om en kul presentidé till dig själv eller till andra. När Andy fyllde år så fick han en korthållare/plånbok av mig. Plånboken kommer från Gravyrbutiken och på den lät jag gravera in Andys namn och personnummer. Både praktiskt och personligt. Det finns hundratals olika produkter som man välja på. Perfekta dop- födelsedags- och studentpresenter, allt från korthållare, glas, pokaler, fotoalbum och ljuslyktor osv! Lite sugen på att låta gravera Id-brickor till barnen. Jag tror till och med E1, snart 12 år, skulle tycka det var en rätt schysst present!

Just nu får du 15% rabatt om du knappar in koden BLSA14 i kassan när du ska betala!

Det blir dagens tips!

IMG_2728.JPG